Autorzy


Nasi branżowi specjaliści #steaknews

Top Szef Kuchni
Adam Chrząstowski © Facebook

Adam Chrząstowski

  • Szef w restauracji Hunters i Tropicana w Szanghaju (2001 – 2003)
  • Szef kuchni oraz współwłaściciel Ancory – wyróżnianej przez Czerwony Przewodnik Michelin “Main Cities of Europe” (2007 – 2014)
  • Szef kuchni w Ed Red (2014 – 2018)
  • Główny konsultant kulinarny podczas Polskiej Prezydencji w Radzie Unii Europejskiej
  • Head Chef akademii Bocuse d’Or Poland
  • Przewodniczący Jury Profesjonalnego w konkursie Wine&Food Noble Night
  • Ambasador Europejskiej Stolicy Kultury Gastronomicznej 2019
  • Autor felietonów dla m.in. “Food Service” oraz “Kuchnia”
  • Prowadzący kilku programów na kanale “kuchnia+

Adam Chrząstowski – Profil Facebook

Top 10 Szefów kuchni w Polsce

Annamaria Janiszewska

Annamaria Janiszewska

  • Pasjonatka pysznego jedzenia od street food’u po fine dining
  • Autorka tekstów dla magazynu Gourmet
  • Recenzetnka Have a Bite
  • Redaktorka Wrocławskiego Niezbędnika Kulturalnego
  • Studiowała Gastronomy and Management w GASMA w Hiszpanii
  • Obecnie studiuje Publikowanie Cyfrowe i Sieciowe na UWr